Szobakerékpár

Detailed search for Szobakerékpár

Szobabicikli, szobakerékpár

A szobakerékpározás minden ember számára ideális testmozgás lehet, életkortól és kondíciótól függetlenül. Sőt, akár ízületi sérülések után is kifejezetten hatékonyan alkalmazható. A szobakerékpár használata kellemes és biztonságos módja az általános fittség növelésének, valamint a lábizomzat fejlesztésének. Ideális az edzések előtti bemelegítés elvégzésére is. A szobabicikli kínálatunk darabjai - többek között kis helyigényüknek is köszönhetően - tökéletesen kielégítik az aktív otthoni felhasználás igényeit. A részletekben is maximalizmusra törekvő kidolgozás jellemzi őket, a pompás és élénk vonalvezetés aprólékos tervezőmunkát feltételez, miközben érezhető a gépekből sugárzó erő. Nálunk a szobabicikli ár mindig alacsony, hizsen ezzel is szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak, illetve gyakori egy-egy szobakerékpár akció is.

Az otthoni használatra tervezett szobabiciklik mellett a szállodák, konditermek részére gyártott professzionális szobakerékpárokat is megtalálja a kínálatunkban. Professzionális gépeink tipustól és mennyiségtől függően egyedi áron kerülnek értékesítésre, ezért az ilyen tipusú készülékeink áráról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben, és kollégáink elkészítik az aktuálisan legkedvezőbb, személyre szabott ajánlatot.

Szobakerékpár ergométer

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szobakerékpár ergométereket célorientált edzésre tervezték. Az ergométerek kijelzik az Ön teljesítményszintjét, és további részletes információkkal szolgálnak az edzés menetének alakulásáról. Az ergométer tökéletes választást jelent azok számára, akik tesztelni kívánják fittségüket, kondíciójukat, vagy többször pontosan ugyanazt az edzésmunkát kívánják ismételten elvégezni, illetve visszajelzést akarnak kapni az edzés alatti kalória felhasználásról.

Az ergométerek vezérlése elektronikus úton történik, és ezáltal lehetővé válik a precíz terhelésszabályozás, a pontos kijelzés, visszacsatolás. Az ergométereknél a felhasználó tekerési teljesítménye Wattban kerül kijelzésre, míg a szobakerékpároknál csupán a terhelési fokozatot szükséges megjeleníteni. E magas pontossági követelmény alapján a szobabicikli ergométerek terápiás területeken történő alkalmazása is lehetséges.

Mint ahogy minden sporteszköznél, úgy az ergométernél is lényeges különbségek vannak a felszereltségben:
Fékrendszer, Watt-kijelző: Az összes ergométernél az ellenállást egy elektromotoros mágnesfékrendszer vagy elektromágneses rendszer valósítja meg; az átvitel sokkal pontosabb és precízebb, mint a manuálisan állítható mágnesfékes szobakerékpároknál. A fordulatszámtól függő ergométerek az aktuális tekerési teljesítményt Watt-ban mutatják. A fordulatszámtól független ergométereknél előre meg lehet választani a Watt-teljesítményt; ha a használója gyorsabban teker, akkor a tekerési ellenállás lecsökken; túl alacsony tekerési frekvenciánál a tekerési ellenállás megnő, ilyen módon mindig az előre beállított teljesítményfokozaton marad a használója. A fordulatszámtól független ergométerrel tehát pontosan és kényelmesen edzhet az Ön által megadott (vagy az orvosa által ajánlott) teljesítménnyel; emiatt ezek a szobabickli modellek különösen terápiás, rehabilitációs kezelésekre, ellenőrzött szív- és vérkeringési trainingre és élsportokra alkalmasak.

Lendkerék tömege: Általános érvényű: minél nagyobb a lendkerék, annál egyenletesebb a szobabicikli működése. Ugyanakkor a pontossághoz hozzátartozik, hogy az említett lendkerék meghajtásának áttételi aránya szintén fontos tényezőként befolyásolja a gördülés, mozgás egyenletességét.

Háttámlás szobakerékpár

A háttámlás szobakerékpárok komfortos, két részből álló ülése megtámasztja a hátat, ezzel ideális testtartást biztosít, akár gerincproblémákkal küszködők számára is, míg a speciális edzéspozíció csökkenti a szív terhelését és javítja a lábak vérkeringését. Termékskálánkon található háttámlás szobakerékpár ergométerek a legmagasabb felhasználói igényeket is kielégítik

Rendezés

Robust Piano szobakerékpár

A Robust Piano szobakerékpárt a mágnesfékes ellenállásnak köszönhetően csendes,egyenletes hajtással rendelkezik.A kényelmes zselés ülés, könnyen áttekínthető és kezelhető kijelző,komfortossá teszi az edzést.

Bruttó ár: 
37 900 Ft

Robust Prisma szobakerékpár

A Robust Prisma szobakerékpárt nyolc fokozatban manuálisan állítható mágnesfékes ellenállás, a kényelmes zselés ülés, könnyen áttekínthető és kezelhető kijelző, az egyenletes hajtás jellemzi..

Bruttó ár: 
39 900 Ft

Robust Sport szobakerékpár

A Robust Sport formatervezését tekintve egy stílusos és minden szempontból modern szobakerékpár, ami már ránézésre is remek választás. Ha a Robust Sport szobakerékpár műszaki, illetve technikai jellemzői kerülnek górcső alá, természetesen akkor sem okoz csalódást.

Bruttó ár: 
41 900 Ft

Robust Spirit szobakerékpár

A Robust Spirit  formatervezését tekintve egy látványos és minden szempontból modern szobakerékpár, ami már ránézésre is remek választás. A kényelmes ülés, a nagy és kiegyensúlyozott pedálok, valamint a kellemes fogású, párnázott kapaszkodó mind az edzés közbeni komfortérzet fokozását szolgálják.

Bruttó ár: 
43 900 Ft

Robust Meta szobakerékpár

A Robust Meta szobakerékpár az állítható kormányának és a nem csak függőlegesen, de vízszintesen is állítható ülésének köszönhetően a felhasználó tökéletesen beállíthatja a megfelelő üléspozíciót az edzés során.

Bruttó ár: 
54 900 Ft
Free shipment

Robust Core háttámlás szobakerékpár

A Robust Core háttámlás szobakerékpárt újszerű megjelenése mellett  egyenletes, csendes hajtás jellemzi, amit a 8 különböző nehézségi fokozatban manuálisan állítható mágnesfékes ellenállásnak köszönhető.

Bruttó ár: 
59 900 Ft
Free shipment

Robust Focus szobakerékpár

A Robust Focus szobakerékpár formabontó, sportos külseje mellett precíz állítású szervomotorral szabályozott fékrendszerrel van ellátva. A sportos kialakítású pedálok és a két irányban állítható ülés biztosítja a hatékony és eredményes edzéslehetőséget.

Bruttó ár: 
79 900 Ft69 900 Ft
Free shipment

Robust Turbo speed bike

A Robust Turbo Speed Bike szobakerékpár 13kg-os lendítő kerekének köszönhetően teljesen egyenletes, sima és biztonságos meghajtással rendelkezik. Az állítható magasságú kormány és ülés segítségével a tekerési pozíció la egkülönfélébb testalkatokhoz is igazítható.

Bruttó ár: 
69 900 Ft
Free shipment

Robust Premium Cardio ergométer

A Robust Premium Cardio egy tökéletesen komfortos ergométer, akár a legigényesebb edzésmunkához. Az elektromosan szabályozott mágnesfékes rendszer pontos terhelésvezérlést és kimagaslóan egyenletes pedálozást biztosít a Robust Premium Cardio ergométeres szobakerékpár esetében.

Bruttó ár: 
99 900 Ft89 900 Ft
5 év váz és 2 év általános garancia
Free shipment

Kettler GIRO M szobakerékpár

A kerékpározás oxigénzuhanyban részesíti a testet és a lelket. Mindennap sportolva eddze szívét és keringési rendszerét, Európa talán legismertebb szobakerékpárjain!

Bruttó ár: 
91 900 Ft
Free shipment

Tunturi GO Bike 30 szobakerékpár

A Tunturi GO 30 szobakerékpár hosszútávú megoldást jelent, akár a zsírégetés, illetve a fizikai kondíció újjáépítése, vagy magas szintű edzésmunka elvégézése legyen a cél.

Bruttó ár: 
99 900 Ft
10 év váz és 2 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler Axos Cycle P szobakerékpár

A Kettler Axos Cycle P szobakerékpár egyedi megjelenése miatt nagyon hamar belopja magát az egész család szívébe. A modern színösszeállítás mellett, a funkcionalitás, egyszerű használhatóság és egyedi formatervezés ötvöződik a Kettler ezen modelljében.

Bruttó ár: 
113 900 Ft
Free shipment

Kettler POLO M szobakerékpár

Üdvözöljük az alakformálás új világában! A Kettler Polo M szobakerékpár nem csak egyszerűen a használhatóságával fogja lenyűgözni felhasználóját, hanem az egyedi szín és formavilága is újdonságnak hat majd az otthonában. A fényes fekete vázból szinte világítanak az élénk színekre fújt részek.

Bruttó ár: 
113 900 Ft
Free shipment

Kettler GIRO P szobakerékpár

A Kettler Giro P szobakerékpár az otthoni használatra tervezett, ergonomikus edzőgépek sorozatához tartozik. Szervomotorral mozgatott 16 ellenállási fokozatban állítható mágnesfékes rendszere az edzés folyamatosságát és kényelmét szolgálja.

Bruttó ár: 
125 900 Ft
Free shipment

Tunturi GO Bike 50 ergométer

A Tunturi GO Bike 50 ergométer az ideális szobakerékpár lehet a család minden tagja számára.

Bruttó ár: 
139 900 Ft
10 év váz és 2 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler GOLF M szobakerékpár

A Kettler Golf M szobakerékpár tervezése és használhatósága önmagáért beszél. A különleges formavilágú szobakerékpár ismert és elismert Európa egész területén. A Kettler Golf M szobakerékpár computere 2 felhasználói programjának köszönhetően az edzés maximális hatékonyságú lesz.

Bruttó ár: 
142 900 Ft
Free shipment

Kettler GOLF P szobakerékpár

Az új Kettler Golf P szobakerékpár fiatalos, sportos megjelenésével kitűnik a versenytársak köréből. A szervomotoros, computer által vezérelt mágnesfékes rendszer szintén a kényelmet és a sportosságot helyezi előtérbe.

Bruttó ár: 
177 900 Ft
Free shipment

Kettler Racer 1 speed bike

A Kettler Racer 1 speed bike messze nem csak egy egyszerű kerékpár, sokkal több ennél: egy személyi edző, az otthonában.

Bruttó ár: 
177 900 Ft
Free shipment

Tunturi GO Bike 70 ergométer

A csúcsra tör? Üdvözöljük a Tunturi GO 70 ergométerrel folytatott edzések világában! A Tunturi GO 71  ergométer több szempontból is új dimenziót nyit a szobakerékpárok között.

Bruttó ár: 
179 900 Ft
10 év váz és 2 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler E1 ergométer

A Kettler E1 ergométer, az összes Kettler ergométerhez hasonlóan, túlteljesíti a rendkívül szigorú DIN EN 957-1/5, A-osztály, vagyis az otthoni edzőberendezésekre vonatkozó szabvány előírásait.

Bruttó ár: 
179 900 Ft
Free shipment

Kettler Axos Cycle R háttámlás szobakerékpár

Az Axos Cycle R háttámlás szobakerékpár a Kettler egyik legújabb modellje, amelyik a nagy sikerű elődjét a Paso 309R típust váltja a Kettler kínálatában. A könnyű fel- és leszállást segítő vázszerkezet, valamint az állítható háttámlás ülés az optimális komfort elérését szolgálja.

Bruttó ár: 
188 900 Ft
Free shipment

Tunturi GO Bike R 30 háttámlás szobakerékpár

A Tunturi GO legújabb fejlesztésű háttámlás szobakerékpárjai minden kétséget kizáróan a legkomfortosabb fitneszgépek közé tartoznak. A Tunturi GO R 30 háttámlás szobakerékpár használata nem igényel magyarázatot, ugyanakkor igazi élményt nyújt a komfortos edzést kedvelők számára.

Bruttó ár: 
199 900 Ft
10 év váz és 2 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Tunturi Pure Bike 2.1 ergométer

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi.

Bruttó ár: 
199 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Tunturi Classic Bike 3.0 ergométer

A Tunturi Classic 3.0 szobakerékpár az öt felhasználói regiszter, a pulzus kontrollált edzéslehetőség, a pontos és egyenletes elektromágneses rendszer mellett könnyített felszállást segítő vázszerkezettel is el van látva, ezáltal egy igazán sokoldalú otthoni edzőpartnerről beszélünk, nem utolsó s

Bruttó ár: 
199 900 Ft
15 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler Giro R háttámlás szobakerékpár

A Kettler Giro R háttámlás szobakerékpár a rendkívül népszerű Giro sorozat legújabb, a palettáról eddig hiányzó terméke. Kék háttárvilágítású LCD kijelzővel rendelkező komputere számtalan edzésre ösztönző funkcióval és 15 programmal segíti a felhasználót a megfelelő edzésmód kiválasztásában.

Bruttó ár: 
203 900 Ft
Free shipment

Kettler E3 ergométer

A Kettler E3 ergométer, az összes Kettler ergométerhez hasonlóan, túlteljesíti a rendkívül szigorú DIN EN 957-1/5, A-osztály, vagyis az otthoni edzőberendezésekre vonatkozó szabvány előírásait.

Bruttó ár: 
209 900 Ft
Free shipment

Tunturi GO Bike R 50 háttámlás ergométer

A Tunturi GO Bike R 50 háttámlás ergométer a Tunturi GO legújabbháttámlás szobakerékpár családjának a tagja. A Tunturi háttámlás szobakerékpárok hírnevéhez méltóan a Tunturi GO R 50 ideális kombinációját kínálja a különösen hatékony edzésmunkának, illetve az optimális komfortnak.

Bruttó ár: 
229 900 Ft
10 év váz és 2 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Tunturi Pure Bike 4.0 ergométer

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi.

Bruttó ár: 
229 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler Racer 3 speed bike

A Kettler Racer 3 speed bike messze nem csak egy egyszerű kerékpár, sokkal több ennél: egy személyi edző, az otthonában.

Bruttó ár: 
239 900 Ft
Free shipment

Kettler SPEED 3 speed bike

A Kettler Speed 3 speed bike a márka saját fejlesztésű spinning típusú gépe.  Az optimális súlyú lendítő kerék, a komfortos sport ülés, a speciálisan és ergonómikusan beállított kormány, valamint a könnyen, állítható ellenállás mind a kerékpározás optimalizálását szolgálja.

Bruttó ár: 
242 900 Ft
Free shipment

Kettler E5 ergométer

A Kettler E5 ergométer kék háttérvilágítással ellátott, grafikus LCD kijelzős komputerrel rendelkezik, ami a különböző edzésprogramok széles tárházát kínálja, mindemellett pulzus kontrollt,valamint egyéni felhasználói programok létrhozását is lehetővé teszi.

Bruttó ár: 
249 900 Ft
Free shipment

Kettler SPEED 5 speed bike

A Kettler Speed 5 speed bike a márka saját fejlesztésű spinning típusú gépe.  Az optimális súlyú lendítő kerék, a komfortos sport ülés, a speciálisan és ergonómikusan beállított kormány, valamint a könnyen, állítható ellenállás mind a kerékpározás optimalizálását szolgálja.

Bruttó ár: 
269 900 Ft
Free shipment

Tunturi Pure Bike R4.0 háttámlás ergométer

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi.

Bruttó ár: 
299 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler Golf R háttámlás szobakerékpár

Elsősorban a könnyített felszállást segítő, speciális vázszerkezetének, ergonómikus formatervezésű, állítható kapaszkodójának és szabadon szabályozható ülésének és háttámlájának köszönhetően a Kettler Golf R háttámlás szobakerékpár az otthoni edzés élményét korábban még nem tapasztalt magasságokb

Bruttó ár: 
299 900 Ft
Free shipment

Kettler E7 ergométer

A Kettler E7 ergométer minden szempontból csúcsminőséget képvisel az otthoni fitneszben. Ami első látásra szembetűnő az nem más, mint a sportos forma és a tökéletes használhatóság.

Bruttó ár: 
339 900 Ft
Free shipment

Platinum by Tunturi professzionális sprinter bike

A Platinum by Tunturi tervezőmérnökei ezt a direkt hajtású verseny szobakerékpárt kifejezetten professzionális használatra álmodták meg, hiszen elképesztő paraméterekkel rendelkezik.

Bruttó ár: 
359 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment

Tunturi Pure Bike 6.1 ergométer

 A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi.

Bruttó ár: 
369 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler Racer 7 speed bike

A Kettler Racer 7 speed bike messze nem csak egy egyszerű kerékpár, sokkal több ennél: egy személyi edző, az otthonában.

Bruttó ár: 
429 900 Ft
Free shipment

Kettler Axiom ergométer

A Kettler termékcsaládhoz tartozó Kettler Axiom ergométer teljesen új dimenziót nyit az otthoni fitnesz termékek körében. Abszolút professzionális minőség otthoni használatra.

Bruttó ár: 
439 900 Ft
Free shipment

Kettler RE7 háttámlás szobakerékpár

A Kettler RE7 háttámlás ergométer az RX7 modell tovább fejlesztett, külsőleg átalakult változata. Tervezésekor a mérnökök a kényelmet a biztonságot, valamint a sokoldalúságot helyezték előtérbe. Az állítható ülés és háttámla bárki számára lehetővé teszi az ideális edzéspozició beállítását.

Bruttó ár: 
495 900 Ft
Free shipment

Kettler ERGO S speed bike ergométer

A Kettler ERGO S speed bike ergométer fő jellemzői a lenyűgöző megjelenés mellett, a megbízható, pontos és egyszerűen szabályozható elektromágneses fékrendszer, valamint a  hatalmas lendítő tömeg.

Bruttó ár: 
529 900 Ft
Free shipment

Tunturi Pure Bike 10.0 ergométer

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi.

Bruttó ár: 
569 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Kettler RECUMBENT S háttámlás ergométer

A Kettler Recumbent S háttámlás szobakerékpár elsősorban a könnyített felszállást segítő, speciális vázszerkezetének, ergonómikus formatervezésű, állítható kapaszkodójának és szabadon szabályozható ülésének és háttámlájának köszönhetően az otthoni edzés élményét korábban még nem tapasztalt magass

Bruttó ár: 
589 900 Ft
Free shipment

Kettler Racer 9 speed bike

A Kettler Racer 9 speed bike messze nem csak egy egyszerű kerékpár, sokkal több ennél: egy személyi edző, az otthonában.

Bruttó ár: 
589 900 Ft
Free shipment

Tunturi Pure Bike R10.0 háttámlás ergométer

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi.

Bruttó ár: 
649 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment
Ajándék pulzusmérő öv

Platinum by Tunturi professzionális ergométer

A Platinum by Tunturi szobakerékpár a hipermodern formatervezés és a masszív megjelenés elegyét ötvözi magában. Ő az első a Tunturi professzionális felhasználásra szánt szobakerékpárjai közül.

Bruttó ár: 
679 900 Ft
20 év váz és 3 év általános garancia
Free shipment

Star Trac Turbo Trainer

A Star Trac Turbo Trainer-t a felhasználók maximális kiszolgálására tervezték. A teljesítménybeli áttörés az egyszerű fellépést biztosító formatervezéssel kezdődik, mely a komfortos és természetes mozdulatokat helyezi előtérbe, mintha csak a levegőben lépkedne.